Frontpage image

 

 

Cum facem totul posibil:

 Experți în Retail

 

Fondată de profesioniști în Retail, cu o experiență de peste 10 ani în top management-ul Industriei de Retail, proiectul nostru de business a pornit odata cu câștigarea de Fonduri Europene pentru acest proiect. Concentrarea pe o singură industrie, Industria de Retail, permite concentrarea de calitate si nu cantitate, furnizând cel mai bun loc de  muncă pentru cel mai bun candidat și cel mai bun candidat pentru cel mai bun loc de muncă. Noi știm ca atât agențiile de recrutare, companiile, corporațiile, cât și candidații, cu toți au același scop: găsirea celei mai bune potriviri între profilul dorit și candidat.

 

În primul rând: MISIUNEA   noastră este să te ajutăm să ajutăm să te prezinți Profesionist, să îți găsești Job-ul/Candidatul rapid, să fi primul care află despre Job-ul/Candidatul preferat, să fii informat despre noutăți din industria de Retail..

În al doilea rând: TEHNOLOGIA   noastră de ultima generație ne ajută să depașim simplele căutări, ne ajută să înțelegem structura propozițiilor, asigurând astfel potrivirea perfectă între Job și Candidat. Această tehnologie de căutare și potrivire, furnizată de partenerii noștrii, facilitează un proces rapid și precis, salvând astfel timp, energie și bani.

În al treilea rând: CONCENTRAREA   pe o singura industrie, Industria de Retail. Această specializare pe o singură industrie ne ajută să ne concetrăm pe calitate și nu pe cantitate, să furnizăm Candidații potriviți perfect cu Job-ul postat.

 

 

 

Frontpage image

Cum reușim toate acestea ?

Cu Partenerii noștrii:

 

Companie renumită în Viena, Austria, cu o vastă experiență în implementarea de soluții pentru portaluri de job-uri, și care datorită numărului mare de clienții sunt unii dintre  cei mai mari provideri de platforme de job-uri.

Companie din Bratislava, Slovacia, cu un excelent renume, cu o echipă de coders, developers și designers care au ajutat la implementarea soluțiilor ce fac atât de performant site-ul Retaillium.

 

 

Partenerul nostru pentru potrivirea sistematică, analiză CV-ului și  extragerea de date, permite extragerea de date din CV-uri și crearea rapidă de profiluri online fără introducerea manuală de date.

 

 

Frontpage image

Cine suntem noi?