Flanco

Flanco
Şos. Bucureşti-Nord Nr. 15-23
București

Informații Companie

Vrei să faci lucruri peste așteptări și să înveți ceva nou in fiecare zi? Ești comunicativ, optimist, dornic să te dezvolți profesional? Alătură-te celei mai dinamice echipe de profesioniști din retailul electro-IT din România! Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, activând de peste două decenii. Compania se numără printre inițiatorii evenimentului Black Friday în România și își propune să devină retailer-ul preferat de electro-IT al românilor. Flanco deține o rețea națională de 131 magazine situate în cele mai importante zone comerciale din 75 de orașe și o echipă de peste 1400 de profesioniști.

Compania se află în continuă creștere și dezvoltare, datorită investițiilor în magazine noi sau în reamenajări de magazine, în extinderea și dezvoltarea echipei, în optimizarea mixului de produse și diversificarea ofertei de servicii. Clienților noștri le oferim o experiență bazată pe un pachet complex de soluţii electro-IT, care adaugă valoare procesului de cumpărare, politica noastră de dezvoltare fiind în concordanţă cu cele mai noi tendințe la nivel internaţional din domeniul retailului.

Flanco Retail SA colecteaza si proceseaza datele dvs personale, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Detalii suplimentare precum si eventuale actualizari privind protectia datelor dumneavoastra – puteti gasiti pe pagina web a companiei www.flanco.ro – sectiunea Protectia Datelor.

Tip Companie: 
Companii
Mărime Companie: 
1000+ employees
Industrie: 
Electronice, IT și Telecomunicații
Număr magazine în România: 
131
Nume Brand / Brand-uri : 
Flanco

Contact: 

Echipa de recrutare Flanco 
Recrutarea si selectia angajatilor

Locații Companie

Adresa

Şos. Bucureşti-Nord Nr. 15-23
București

Beneficii: 

Bonus de performanța
Bonus de vânzări
Program de lucru flexibil
Reducere abonament sala fitness
Telefon mobil
Tichete de masă
Uniforme