Lidl

Lidl
Strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 58 A, 014295,
Bucurest

Informații Companie

Lidl este o companie germană cu prezență globală și cu o istorie de aproape 90 de ani. Evoluția companiei este marcată de o expansiune rapidă pe întreg teritoriul Europei în ultimele decenii, iar din anul 2017 și pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.
Activând în 30 de țări din lume, cu mai mult de 215.000 de angajați, ne numarăm printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În România

Activ în România din 2011, Lidl își definește poziția pe piața locală prin cel mai bun raport calitate-preț. Misiunea noastră în România este aceea de a le oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Modelul de business Lidl este unic pe piața locală, iar activitatea noastră este ghidată de o serie de valori printre care calitatea, proximitatea, responsabilitatea, dinamismul, simplitatea, prospețimea și originalitatea. Peste 80% dintre produsele comercializate în magazinele noastre sunt produse marcă proprie, dezvoltate împreună cu furnizori locali și internaționali special pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților din România.

Tip Companie: 
Companii
Mărime Companie: 
1000+ employees
Industrie: 
Supermarket/Hypermarket
Număr magazine în România: 
235
Nume Brand / Brand-uri : 
Lidl

Video: 

Pages

Contact: 

Liudmila Ganciu 
Recruitment Project Manager at Lidl Romania

Locații Companie

Adresa

Strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 58 A, 014295,
Bucurest