LPP

LPP
Str. Sevastopol Nr. 24E
București

Informații Companie

Istoria LPP incepe in anul 1991 in Gdansk, Polonia.Investind in mod constant in activitatile noastre, de la o companie de familie locala mica am devenit in doar cativa ani, una dintre cele mai dinamice companii internationale din industria de fashion retail.Portofoliul LPP numaraastazipeste 1750 de magazine sub numele a 5 dintrebrandurile tale favorite: Reserved, Cropp, House, Sinsay si Mohito. Avem o echipa mare de peste 25.000 de membri cu care ne mandrim.

Desi ne-am extins foarte mult activitatea, am ramas in continuare un bussines de familie, iar cele mai importante valori pe care noi le promovam sunt increderea, toleranta, integritatea si sa ii tratam pe ceilalti asa cum am dori noi insine sa fim tratati. Pentru noi, in LPP, aceste valori sunt mult mai importante decat profiturile pe termen scurt. Ele formează un fel de harta care ne ghidează în toate deciziile care pot afecta viața angajaților și funcționarea companiei.

Povestea fiecaruia dintre noi a inceput cu pasiunea pentru fashion, a continuat cu dorința de evoluție și s-a concretizat într-o carieră de succes.

Tip Companie: 
Companii
Mărime Companie: 
251-1000 employees
Industrie: 
Fashion
Număr magazine în România: 
12
Nume Brand / Brand-uri : 
Cropp, Mohito, Reserved, Sinsay, House

Video: 

Contact: 

Mihaela Radu 
HR Manager

Locații Companie

Adresa

Str. Sevastopol Nr. 24E
București