Professional Farmaline

Professional Farmaline

Informații Companie

Am experimentat primii pasi intr-un proiect-pilot estival, derulat in Eforie Nord pe durata a trei luni in vara anului 2001, pentru a deschide in fapt portile primei farmacii in acelasi an, la Baicoi.

Calitatea produselor si a serviciilor furnizate ne-au ajutat sa crestem, astfel incat reteaua “Professional Farmaline” numara in prezent 21 de farmacii si oficine locale, intr-un cadru ce include zonele geografice Prahova, Brasov si Dambovita care se bucura de locatii cu acces facil si ambient elegant.

Desfasurarea fluenta a activitatii noastre este sustinuta logistic de un depozit exclusiv, care indeplineste in totalitate parametrii tehnici de pastrare si manipulare a produselor intr-un sistem integrat, controlat constant prin senzori si caracteristici tehnice informatizate, respectand standardele legale impuse. 

Suntem pe deplin preocupati de aducerea in portofoliu, a celor mai bune produse de uz medical, terapeutic, profilactic sau cosmetic, pe care le oferim alaturi de preturi corecte si consiliere personalizata.

Planurile noastre includ utilizarea stiintei in favoarea sanatatii atat prin calitatea si inovatia produselor comercializate cat si prin instruirea continua a personalului implicat, care a depasit in prezent cifra de 150 de angajati.

Valorile care ne guverneaza sunt aceleasi pe care le insuflam si copiilor nostri: compasiune, competitivitate, respectul si grija pentru cei din jur. 

Ca o completare fireasca a portofoliului nostru, dorim sa oferim posibilitatea clientilor nostri de a-si alege si achizitiona online produsele dorite, intr-o maniera usor de accesat. Este poate cel mai ambitios proiect al nostru in acest moment.

Dorim sa ne multumim si fidelizam clientii prin campaniile periodice dedicate, prin ofertele speciale, prin accesul direct si continuu la o informare deplina si corecta, prin furnizarea de alternative fiabile de tratament. 

Echipa “Professional Farmaline” a fost creata cu dorinta de a face diferenta intr-o piata in care doar clientul poate dicta regulile.

Tip Companie: 
Companii
Industrie: 
Farmacie, Sănătate, Optică
Nume Brand / Brand-uri : 
Professional Farmaline

Locații Companie

Adresa