S.C. Sensiblu S.R.L.

S.C. Sensiblu S.R.L.
Str. Ciobanului Nr. 133 C
Mogoșoaia

Informații Companie

Sensiblu este una dintre cele mai mari rețele de farmacii sub același brand din România, prezența în toate localitățile de peste 50.000 de locuitori, rețeaua numără peste 400 de farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisă în 1997 și a adus un concept inovativ în România: health and beauty pharmacy.

De 15 ani, inovația a fost motorul dezvoltării companiei, din dorința de a le oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii. Suntem printre primii dintre cei care au introdus sistemul de fidelizare a clienților în farmacii și care au dezvoltat un brand propriu dermocosmetic.

Sensiblu este unul dintre cele mai valoroase branduri din România: în 2005 ocupa locul 5 în topul celor mai valoroase branduri românești, iar în 2006 și 2009 i s-a decernat titlul de Superbrand în România. În 2010 Sensiblu a fost primul brand românesc clasat în top 10 Consumer Superbrands, alături de mărci internaționale de prestigiu. 
Misiunea noastra este să contribuim alături de partenerii noștri la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil. 
Ne propunem să fim permanent modelul de referință în domeniul frumuseții și al sănătății, prima opțiune a clienților și partenerilor și angajatorul preferat de către profesioniști, crescând continuu valoarea companiei.

Tip Companie: 
Companii
Mărime Companie: 
251-1000 employees
Industrie: 
Farmacie, Sănătate, Optică
Nume Brand / Brand-uri : 
Sensiblu

Video: 

Locații Companie

Adresa

Str. Ciobanului Nr. 133 C
Mogoșoaia