Privacy Statement /Declarație de Confidentialițate

Emisa către Recruitment Doctor S.R.L., o societate organizată şi funcționând în conformitate cu legislaţia română, cu sediul social în București, fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/10168/2015, cod fiscal 34901282 (denumită în continuare „Societatea”) contact e-mail contact@retaillium.com.

UTILIZATORUL are acces la următoarele facilități:

Vizită Generală pe Site, Creare cont pe Site Microsite-uri, Site-uri înrudite, Platforma online de bursă a locurilor de muncă www.retaillium.ro; Blog (http://retaillium.blog); informări transmise prin e-mail în legătură cu eventuale locuri de muncă ce pot prezenta interes pentru Utilizator; Formulare de Înregistrare online pentru Utilizatori; E-mail cu mesaje de notificare cu privire la crearea/confirmarea înregistrării pe Site și a contului / profilului de Utilizator; E-mail cu mesaje de notificare cu privire la vizitarea profilului de Utilizator / inactivitatea contului / profilului de utilizator; E-mail cu mesaje de alertă în legătură cu locuri muncă; newsletter distribuit prin e-mail; e-mail cu solicitare contact de către angajator sau potențial angajator; Suport tehnic și IT Utilizator.

Date cu caracter personal prelucrate, denumite în continuare „Date”:


Prenume:

Câmp obligatoriu

Nume:

Câmp obligatoriu

Titlu (Dl., Dna. etc):

Câmp obligatoriu

Adresă de e-mail: 

Câmp obligatoriu

Localitate de domiciliu:

Câmp obligatoriu

Titulatura locului de muncă dorit: 

Câmp obligatoriu

Sectorul de activitate retail al locului de muncă dorit:

Câmp obligatoriu

Departamentul de activitate al locului de muncă dorit:

Câmp obligatoriu

Disponibilitatea începerii activității la locul de muncă dorit:

Câmp obligatoriu

Regiunea dorită pentru locul de muncă: 

Câmp obligatoriu

Salariul dorit la noul loc de muncă:

Câmp obligatoriu

Ultima funcție ocupată:

Câmp obligatoriu

Ultimul loc de muncă şi perioada de ocupare:

Câmp obligatoriu

Durata totală a experienţei profesionale

Câmp obligatoriu

Cel mai înalt titlu academic obținut (doctorat, masterat, licență etc.):

Câmp obligatoriu

Durata experienței în management:

Câmp obligatoriu

Nivelul de management atins (CEO, director general, director de vânzări, etc.):

Câmp obligatoriu

Experiență în sectorul retail:

Câmp obligatoriu

Status cariera (în căutarea unui loc de muncă, deschis ofertelor etc.):

Câmp obligatoriu

Scurtă descrierea personală: 

Câmp opțional

Studii absolvite:

Câmp opțional

Locuri de muncă ocupate anterior: 

Câmp opțional

Limbile străine cunoscute: 

Câmp opțional

Aptitudini și abilități generale:

Câmp opțional

Curriculum vitae: 

Câmp opțional

Scurtă prezentare video: 

Câmp opțional

Link către profilul de LinkedIn:

Câmp opțional

Link către profilul de Facebook:

Câmp opțional

Fotografia utilizatorului: 

Câmp opțional

Telefon/Fax/Telefon mobil:

Câmp opțional*

*(poate fi obligatoriu pentru serviciul clienți în scopul organizării întâlnirilor)

 

Temei juridic  - Temeiul juridic al prelucrării Datelor este reprezentat de prezentul consimțământul utilizatorului.

Scopurile pentru care societatea Recruitment Doctor S.R.L. prelucrează datele personale:

 1. Intermedierea și facilitarea legăturii între candidați și angajatori prin intermediul platformei online-job, cu scopul aducerii laolaltă al intereselor angajaților și a angajatorilor potențiali.
 2. Resurse umane prin menținerea în stare de disponibilitate a anunțurilor persoanelor interesate și ofertanților de servicii, precum si informarea persoanelor interesate în cazul unor oferte potrivite, pentru care acestea au optat;
 3. Punerea la dispoziție a unor canale de comunicare de catre Recruitment Doctor S.R.L.,pentru facilitarea relației contractuale;
 4. Pregătirea / expunere publicitate pentru servicii (suplimentare) de la Recruitment Doctor S.R.L. pe calea publicității directe (”scopuri de marketing”).
 5. Trimiterea de buletine informative referitoare la serviciile oferite de Recruitment Doctor S.R.L. (de ex. noi servicii, noi opțiuni de utilizare a platformei);
 6. Invitații de participare la evenimente (de ex. conferinte, prezentări);
 7. Invitații de participare la sondaje privind satisfacția utilizatorilor în legătura cu platforma www.retaillium.ro.
 8. Documentarea răspândirii platformei www.retaillium.ro.
 9. Menținerea și sporirea  mulțumirii și fidelizarea utilizatorilor prin analiza comportamentului de utilizare.
 10. Valorificarea comportamentului și a preferințelor personale ale utilizatorilor pentru distribuirea ghidată a ofertelor de pe platforma www.retaillium.ro.
 11. Aducerea laolaltă a ofertelor potrivite de locuri de muncă Recruitment Doctor S.R.L., prelucrează comportamentul de căutare și de utilizare și va putea determina anumite interese personale. Recruitment Doctor S.R.L., va face uz de aceste interese personale, pentru a transmite clientului oferte de locuri de muncă, care să corespundă intereselor sale.

Modalitati de comunicare:

Comunicările vor putea fi transmise astfel:

 • Telefon mobil;
 • SMS /Servicii de mesagerie (de ex. Facebook, LinkedIn, Twitter, WhatsApp, Facebook Messenger, etc.);
 • E-mail.

Transferul datelor cu caracter personal către terți:

Recruitment Doctor S.R.L. poate transmite datele mele cu caracter personal către EPIQO GmbH, Austria, Viena, Mariahilfer Strasse 136 ; HBF SRO, Republica Slovacia, Kutlikova 5, 85102 Bratislava; Facebook, Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025 SUA; Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanda; LinkedIn Corporation, Attn: Legal Dept. (Privacy Policy and User Agreement), 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, SUA; LinkedIn Ireland Unlimited Company, Attn: Legal Dept. (Privacy Policy and User Agreement), Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda; Twitter, Inc., Attn: Copyright Agent, 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA; Twitter International Company, Attn: Privacy Policy Inquiry, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 Irlanda; WhatsApp Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, SUA; ”Mailchimp”, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suitte 5000, Atlanta, GA 30308 SUA; Amazon Web Services, Inc. 410 Terry Avenue North, Seattle, WA 98910, SUA cu locația Frankfurt; Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA  pentru scopurile menționate mai sus.

Dreptul de retragerea consimțământului:

Persoana vizatăare dreptul de a-și retrage oricând consimțământul acordat, cu efect viitor, fără a fi afectată legalitatea prelucrării anterioare, efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragerea acestuia, accesand butonul Șterge profilul din contul personalsau prin transmiterea unei notificări de retragere a consimtamantului către Recruitment Doctor S.R.L., cu datele de contact București, Sector 1,Calea Floreasca 169, corp X, etaj 2, contact e-mail: privacy@retaillium.ro.

Perioada de stocare a Datelor:

Datele vor fi stocate:

 1. Pe întreaga durată a relației contractuale.Utilizatorul poate modifica sau șterge în orice momentDatele. Prin ștergerea contului de către utilizator, Datele sunt automat șterse;
 2. După trecerea a 40 de luni de la ultima accesare a contului de utilizator, care duce la ștergerea contului de utilizator;

Drepturi în ceea ce privește prelucrarea Datelor:

Persoanele vizare Utilizatorii beneficiază de următoarele drepturi în legătură cu Datele procesate de Recruitment Doctor S.R.L.:

 • dreptul de a solicita de la Recruitment Doctor S.R.L. accesul la Date;
 • dreptul de a rectifica Datele;
 • dreptul de a șterge Datele;
 • dreptul de a restricționa prelucrarea Datelor;
 • dreptul de a mă opune prelucrării Datelor;
 • dreptul la portabilitatea Datelor.Dreptul la portabilitatea datelor permite utilizatorului să obțină și să reutilizeze Datele sale în scopuri proprii în cadrul diferitelor servicii. Acest drept permite mutarea, copierea sau transferul datele personale cu ușurință de la un mediu IT la altul, într-un mod sigur.

Pentru a vă exercita oricare dintre aceste drepturi, pentru a formula cereri sau reclamații, vă rugăm să contactați Recruitment Doctor S.R.L.:

 • Adresă de corespondență: București, Sector 1, Calea Floreasca 169, corp X, etaj 2
 • E-mail: privacy@retaillium.ro

Plângere:

Orice persoană poate depune plângere în fața autorității de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal competente în cazul în care drepturile sale sunt încălcate sau Datele au fost prelucrate ilegal. Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării datelor cu Caracter Personal poate fi contactată la telefon +40.318.059.211 sau e-mail anspcdcp@dataprotection.ro sau pe adresa București sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30.