Frontpage image

Pentru Profesioniști în RETAIL!

Cel mai complex portal de joburi orientat exclusiv profesioniștilor din industria de Retail.

Adaugă jobul tău aici

POSTEAZĂ ANUȚURILE DE JOB

Este gratis !

POTRIVIRE CANDIDAT – JOB

Găsești Candidatul ideal folosind cea mai avansată tehnologie de căutare și potrivire.

FII PRIMUL CARE AFLĂ

Creează alertă de profil personalizată și primești instant candidații ideali, atunci când apar, înainte ca alții să-i descopere.

PROMOVEAZĂ-TE

crează propria pagină a companiei tale pe site-ul Retaillium și promovează-ți brand-ul și firma!

RETAIL WORD

inspiră-te din povești de succes, noutăți, sfaturi, din Lumea Retail, toate pe Blog-ul nostru! 

STUDII DE PIAȚĂ DIN LUMEA RETAIL

Să aflăm împreună date despre lumea în care lucrăm.

Keep ratio image

Ai pagina Companiei tale, așa cum o vrei tu!

Cu Retaillium ai propria pagină dedicată Companiei tale, unde îți poți prezenta Brand-ul și firma cât mai complex și mai atractiv.

 

Prezintă-ți Compania

 

Retaillium potrivește companiile din Retail cu talentele care le vor duce înainte!

Noi regândim procesul de selectare a Cadidaților talentați din sectorul de Retail. Retaillium potrivește candidații cu oportunitățile de angajare venite de la cele mai active și mai inovatoare companii din Retail.

Cui îi este adresată această platformă?

Această platformă este adresată doar Companiilor din Retail sau Agențiilor de Recrutare care activează în numele unei companii din Retail. De asemenea, candidații sunt doar profesioniști interesați într-o carieră în Retail.

Ce fel de locuri de muncă pot fi postate aici?

Aici pot fi postate doar locuri de muncă existente într-o companie de Retail, de la poziții în magazine, pâna la poziții în sediile firmelor sau în depozite.

Ce este o Companie în Retail?

O companie în Retail este orice companie care deține și/sau operează un magazin sau lanț de magazine.

Cine poate aplica pentru un job postat?

Pentru a avea garanția calității candidaților, orice aplicant trebuie să își creeze un Profil ca să poate aplica pentru un Job.

Ce tehnologie folosește Retaillium?

Retaillium folosește o tehnologie de ultimă generație, de potrivire și Geo-Search, bazat pe căutare vectorială și baze de date performante. Selectarea unui Candidat se face prin căutarea și potrivirea întregului text din Profil cu cerințele jobului, căutări radius și căutări prin filtre.   

Ce este o Alertă Profil?

Dacă ești în căutarea unui anume profil de Candidat și vrei să fii informat când acest profil apare în baza noastră de date, atunci nu trebuie decât să setezi câteva criterii care definesc profilul căutat de tine. Apoi, cu ajutorul tehnologiei, vei fi infomat imediat prin email, când profilul dorit apare în baza noastră de date.   

Cum pot publica un anunț pentru un job?

Mai întâi trebuie să ai creat contul pentru Comania ta, cât și profilul Companiei. Apoi, poți crea anunțul de Job folosind formularul nostru, sau, dacă ai anunțul deja făcut, poți încărca un PDF, sau un link.

Ce însemnă să plătesc pe rezultate?

Plata pe Rezultate, însemnă că publici anunțul pentru Job gratuit, primești candidați cărora le poți vizualiza profilul de bază. Poți folosi filtre pentru a selecta candidații care au aplicat. Și apoi, plătești numai pentru acei candidați cărora vrei să le vezi profilul complet și pe care vrei să îi contactezi.