Frontpage image

Cu noi găsești cei mai buni Candidați în Retail!

 

 

 

Să începem!

Pentru ca să-i cunoști înainte să-i vezi = Video Profile 

 • Cu Retaillium ai un important mijloc de a salva timp important în procesul de selecție al candidaților: Profilul Video. Candidații au oportunitatea de a își încărca o prezentare video, iar tu poți vedea, fără să-i întâlnești, cine sunt, cum se prezintă, ce pot face.  
 • Candidații cu profil video adăugat sunt evidențiați în liste pentru o selectare mai ușoară. 

 

 

Întreabă-i înainte să-i întâlnești = Killer Questions 

 • Tot pentru a salva timp în procesul de selecție și a alege cât mai rapid candidatul perfect, cu Retaillium, pentru fiecare anunț de Job, îți poți seta foarte ușor și câteva Killer Questions - Întrebari de Delimitare a Candidaților. Poți seta întrebările cu DA/NU drept raspuns, sau poți lăsa candidații să scrie ei un raspuns detaliat.
Frontpage image

Și asta nu e tot!

 

 

 

Încearcă acum!

Meniul Principal al Contului Tău = Dashboard

 • După ce ai creat profilul companiei tale, meniul principal (Dashboard) din contul tău te va ajuta să îți administrezi anunțurile de Job postate (vizualizare, editare, publicare), aplicațiile cadidaților pentru Job-urile postate (salvare/respingere candidați), să-ți administrezi Profilul Companiei, Job-urile sau Alertele de Profil Candidați. 

 

 

Spune-le ce se întâmplă = Răspuns Automat

 • Una dintre principalele dezamăgiri ale candidaților după ce aplică pentru un Job, este că rar știu ce se întâmplă după aceea. Iar, lipsa răspunsului afectează imaginea companiei în ochii candidaților.
 • Dar, Retaillium a implementat un sistem de raspuns automat prin care se trimite din sistem răspuns Candidatului atunci când o companie îl selectează sau îl respinge. Astfel, fară să piardă timp, Compania se prezintă cât se poate de Profesionist.

 

 

Promovează-ți Brand-ul = Profil Companie

 • Pe site-ul Retaillium poți crea propria pagina a companiei tale, făcându-te astfel mult mai atractiv Candidaților.
 • Pe pagina companiei poți descrie cine ești, ce faci, poți încărca poze și video de prezentare, poți promova valorile companiei, poți arata ce le oferi Candidaților și de ce să vină la tine. 
Frontpage image

Suntem aici să îți oferim cei mai Profesioniști Candidați în Retail !

 

 

 

Intră acum în grupul nostru!

Fii Primul care află = Alertă Profil Candidat

 • Vrei să fii primul care află atunci când Candidatul ideal pentru tine apare în baza noastră de date?
 • Cu Retaillium poți seta în câteva secunde cu ajutorul a 6 criterii, definiția Candidatului perfect pentru tine, iar atunci când acesta apare, vei primi instantaneu un email de avertizare.

 

 

Gasește Candidatul Perfect = Baza de Date de Candidați în Retail 

 • Cu tehnologia noastră de ultimă generație, și folosind filtre precum: experiența în Retail, management, educație, competențe, sau salariu, poți face o potrivire perfectă între nevoile companiei tale și candidați.
Frontpage image

E timpul să începi!

 

 

 

Nu uita să dai click !